КАКО ДА ЈЕФТИНО ПУТУЈЕТЕ КРОЗ СРБИЈУ И У ИНОСТРАНСТВО?

0
- рекламе -

Инвестирајте у путовање и нећете се покајати! Најјефтиније онлине аутобуске карте ТЕРОПЛАН.


Ближи нам се још један државни празник, Дан примирја у Првом светском рату 11. новембар. Искористите продужени викенд и лепо време да јефтино путујете кроз Србију или иностранство .

Користите www.teroplan.rs планер путовања и пронађите сјајне понуде online аутобуских карата. За жељену релацију можете пронаћи директну конекцију или опцију са преседањем.

- рекламе -

Teroplan Beč foto teroplan.rs

Уколико из Рашке желите да посетите једну од најлепших европских престоница, попијете кафу уз Моцарт кугле, обиђете дворац Шебрун или Белведере, аутобуска карта у једном смеру до Беча доступна је већ од 1548 динара.

Teroplan Raška Beč nov 2018
 
На фотографији је приказана конекција са преседањем Рашка-Београд (од 499 рсд) и Београд-Беч (од 1049 рсд) са временом чекања између конекција од 65 мин.

Ако сте присталица планинског туризма саветујемо да посетите Копаоник пре зимске сезоне, уживате у природиним лепотама И магичним јесењим бојама. Карта до Копаоника у једном смеру доступна је већ за 119 динара, а термини полазака сваког дана из Рашке у 11:30 И 17:00 часова.
  Teroplan Raška Kopaonik nov 2018

Цена карте до Ниша сада већ од 379 динара! Превозник Кавим Рашка саобраћа сваким даном, на релацији Рашка -> Ниш са поласком из Рашке у 15:15 И повратком из Ниша у 11:30 часова.

Teroplan Raška Niš nov 2018
   Фирма www.teroplan.rs сарађује и са великим бројем других превозника, а комплетну понуду полазака и цена онлине карата можете видети на сајту www.тероплан.рс. Карте је могуће купити до 24 сата пре поласка, а износе преко 3000 динара могуће је платити на 3 месечне рате картицама Банка Интеса. За додатне информације можете се обратити путем мејла karte@teroplan.rs, ФБ стране или телефона корисничког сервиса 066.430.833.
Уживајте у најјефтинијим путовањима! СРЕЋАН ПУТ!

- рекламе -