МЕДВЕД ПРИЧИНИО ВЕЛИКУ ШТЕТУ У ЂАКОВУ

8
- рекламе -

ЂАКОВО – У домаћинству Винке Павловић из села Ђаково код Студенице медвед је ноћас  у штали напао овце и козе.


Да невреме и обилни пљускови који већ данима трају у студеничком крају не праве једини проблеме, побринула се и мечка која је ноћас у домаћинству Винке Павловић из села Ђаково направила велику штету заклавши јој три козе.

Медвед је нешто после поноћи упао у шталу од дрвета, која је и споља и изнутра окована даскама и том приликом заклао три козе које су се налазиле унутра,  док су овце прошле нетакнуто у истој штали одвојене у другом делу.

- рекламе -

“Мајка је преплашена и ми смо данас и њу и овце склонили код мене у Лопатницу јер она више не сме горе да живи” – каже за Студеница Online, Ана Ђогатовић ћерка Винке Павловић из Ђакова.

Мечка је дошли из правца засеока Богојевићи, кажу комшије који су јутрос  видели трагове, поломила дрвену шталу и направила штету.

“Пријавили смо штету ловачком удружењу и они су нам рекли да позовемо полицију који су одмах изашли на лице места,  сликали и сачинили записник” – каже за наш портал Ана.

Винка Павловић је живела сама у селу Ђаково јер је пре неколико година несрећним случајем изгубила једну ћерку,  инвалид је и  социјални корисник.  Козе је гајила ради млека и  здравствених проблема.

- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Milanko Petrovic

😳

Nikola Sremuš

Toliki silni lovci zanju samo da lelemudaju dok mecke hoce da nas pojedu?

Divna Ilic

Sto se malo ne prošeta do skupstine ala bi se omrsio😂😂😂😂😂😂😂

Dragana Jovicic

Ccc sta je sa tolikim lovcima zaspali?

Vladan Pavlovic

Zabranjen je lov na medvede

LJUBA
LJUBA

Da l ko zna u kojem pravcu je otišla.

Sanja Matovic

Svi su zaštićeni osim nas ljudi strašno brate

Milan Terzic

Jadan ovaj narod, mecke ce bre da nas pojedu. Svi su zasticeni, i medvedi, psi, manjine… Jedino posteni covek, seljak, domacin, ne sme prstom da mrdne.