ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ

1
- рекламе -

СТУДЕНИЦА – На почетку Дечје недеље Народна библиотека “Стефан Првовенчани” из Краљева,   организовала је сусрете писаца за децу,  са децом из ОШ „Стефан Немања“ Студеница (матична школа) и њеном истуреном одељењу у Бзовику које похађају два ученика другог разреда и један предшколац.


У програмима су учествовали писци за децу Гордана Тимотијевић, Биљана Миљковић и Милоје Радовић. Томислав Пешић, директор школе, на почетку се захвалио писцима и библиотеци и посебно нагласио да су овакви облици сарадње библиотеке и школе од посебне важности за децу у удаљеним школама, односно њиховим истуреним одељењима која су, попут Бзовика, од матичне школе удаљена тридесет, а од Краљева сто километара.

- рекламе -

 

Три ђака из истуреног одељења у Бзовику су са родитељима и учитељем Иваном Милићевићем, за ову прилику, приредили кратки и веома занимљив мали уметнички програм.

На крају дружења писаца и деце, учитељ се посебно захвалио на поклону, малој приручној библиотеци у којој су, поред школске лектире и дечје енциклопедије, сликовнице и књиге савремених српских писаца за децу.

 

ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: Народна Библиотека „Стефан Првовенчани“ Краљево

- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Павле Тодоровић

Koliko djaka ima