ПРВИ СНЕГ И У СТУДЕНИЧКОМ КРАЈУ

3
- рекламе -

СТУДЕНИЦА – Први овосезонски снег око 13.00 часова почео да пада и на подручју студеничког краја. Температура – 3 степена.


Након првог снега који је пао у појединим деловима Србије ЈП Путеви Србије саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, да возе опрезно и пажљиво.

За ноћ од недеље на понедељак очекује се на југу и истоку Србије у нижим пределима местимично стварање снежног покривача од око пет сантиметра за 12 сати, локално и до 10 сантиметара, а на планинама и више. У централној и западној Србији очекује се стварање мањег снежног покривача, а у Војводини и снег и киша. У току дана у понедељак биће краткотрајно разведравање са југа.
 
Увече и у току ноћи са југозапада стиже ново наоблачење с кишом, на планинама и са снегом. У централној и јужној Србији понегде ће се ледити киша на тлу. Дуваће ветар у скретању на југоисточни и у појачању, у другом делу ноћи у кошавском подручју биће повремено јак, на југу Баната олујни.

- рекламе -
- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Павле Тодоровић

Pao je prvi sneg..sve je belo kao iz bajke. jutros je prosla grtalica.volim Studenicki kraj

Zoran Tabic

Dosla zima I prvi sneg.

Dragana Radenkovic

Sneg u mom Studenickom kraju ima dražesnu moć,stvara magičnu idilu,magija pocinje kada sve zabeli,kada pahuljice se zapletu u kosice devojčica i daju divnu lepotu svakim treptajem na suncu koje sija slabo i vise hladno,Svaka pahuljica u mom Studeničkom kraju blista predivnim sjajem u srcima dečice,vrednih djaka prvaka koji veselo trckaraju kilometrima prolaze kroz velike smetove ,probijajući se do svoje škole ,smrznuti i srećni zbog snega koji unosi radost u dečja iskrena srca,i taj ogromni sneg koji zna da napada veoma mnogo nesmeta im da budu odlični djaci,dobra dečica,poslusna i vredna,spremna da poslušaju uvek svoje roditelje u svakom poslu orna za… Прочитај више »