РАДНИК ПОБЕДОМ НА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ; МИНЕРАЛ ПОРАЖЕН ОД БОГ. БАЊЕ; ДЕБАКЛ СТУДЕНИЧАНА

5
- рекламе -

КРАЉЕВО – Радник “засео” на лидерску позицију, у дербију Бог Бања подбедила на Рудну, још један убедљив пораз Студеничана на свом терену.


  • У оквиру 6. кола Окружне лиге ФСРО, фудбалери Радника из Ушћа у комшијском дербију на свом терену савладали су екипу Рудара из Баљевца, резултатом 3:0. Овом победом фудбалери Радника запосели су лидерку позицију на табели. У наредном колу Радник ће гостовати у Јошаничкој бањи екипи Гранита.
  • У оквиру 6. кола међуопштинске лиге ФСРО, у комшијском дербију фудбалери Минерала 2015 на Рудну су поражени од екипе Богутовачка бања, резултатом 1:3. У наредном колу Минерал гостује у Цветкама екипи Јово Курсула док ће екипа Бог. бање на свом терену дочекати краљевачки Металац.

  • У оквиру 2. кола Градске лиге група “Ибар”, фудбалери Студен Витеза су на свом терену убедљиво поражени од екипе Коштам Поље из Делимеђа, резултатом 0:4. У наредном колу Студеничани ће бити слободни пошто је екипа Врњци иступила из даљег такмичења.
- рекламе -
avatar
350
2 Коментариши тему
3 Одговори на тему
0 Пратиоци
 
Тема са највише реакција
Врели коментари
3 Аутори коментара
Milan JovanovićDimitrije HeletaFudbaler Аутори коментара са највише реакција
  Претплати се  
новији страији највише гласова
Обавештење
Fudbaler
Fudbaler

Loša atmosfera među Vitezovima, neće daleko dogurati. Igrači mlaki, nezainteresovani. 7 primljenih golova u dve utakmice i to na svom terenuuz 0 datih govori sve. Šta će biti kada se bude gostovalo? Svaka čast za Radnik.

Dimitrije Heleta

Govori bre Srpski!
Lider, debakl, čobanijada…

Milan Jovanović

Dimitrije Heleta Ja slušam svog predsednika a tebi ako se ne sviđa kako on govori, ko te šiša? On koristi tu reč i tako jeste a ti nemoj da se praviš da si „veći Papa od Pape“. I nemoj mnogo da Srbuješ po Fejsu 🙂

Dimitrije Heleta

Milan Jovanović
Govori kako se govori u tvom regionu, nemoj da se “praviš Englez.”

Milan Jovanović

Nego šta je ovo nego srpski??? Jesi ti čuo prijatelju da naš predsednik kaže da smo mi „LIDERI U REGIONU“? Jesi čuo, ne zameraš njemu a ovde zameraš. Kad on kaže onda je to tako 🙂