САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ УДРУЖЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОЂАЧА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

- рекламе -

Предмет: Допис – састанак са удружењима пољопривредника западне Србије.

Поштовани,

Испред удружења пољопривредника упућујемо апел представницима у Министарству пољопривреде шумарства и водопривреде да не врше притиске на чланове управних одбора удружења пољопривредника да долазе у Београд 18.12.2018. године.

- рекламе -

Да подсетимо и Вас и јавност да је званичан допис из кабинета министра пољоприврде шумарства и водопривреде стигао у четвртак да ће министар пољопривреде доћи на састанак са предствницима удружења пољопривредника западене Србије 18.12.2018. године у Ужицу.

Какако смо се према том допису огласили у јавности обавештавамо Вас да министра очекујемо сутра у Ужицу и обавештавамо Вас и јавност да ћемо чекати одговор за стастанак данас до 17 часова. Уколико из Министарства не добијемо званичан одговор о тачном времену одржавања састанка за 18.12.2018. год. владаћемо се како смо навели и у предходном саопштењу.

Чланови управних одбора, удружења пољопривредника западне Србије

Датум: 17. 12. 2018. године

новији страији највише гласова
Обавештење
Malinari - Kraljevo

Opet pokušavaju da nas prevare. Neće im uspeti.

Nenad Kolencevic

Malinari – Kraljevo Varate sami sebe. Kada je bio protest zbog goriva, gde ste bili?.

Bojan Veselinovic

Malinari – Kraljevo ma šta reče.

Nikola Sremuš

Prosli izbori pa sad mogu da rade bilo sta… E moj glupi narode, osvesti se!!!

Nenad Kolencevic

Malinari su prevareni vise puta, upravo od njihovih udruzenja, ciji su celnici prodali obraz!. U vise navrata su stopirali strajk.