“СОЦИЈАЛНО” У УШЋУ РАДИ САМО СРЕДОМ ШТО ПРОУЗРОКУЈЕ ДУГО ЧЕКАЊЕ

3
- рекламе -

Истурени шалтер РФЗО-а Филијале Краљево у Ушћу ради једном недељно.


Истурени шалтер Републичког фонда здравствене заштите  у Ушћу, ради једном недељно и то средом, тако да се стварају велике гужве и редови па су странке принуђене да и по неколико сати чекају испред врата како би завршили оно због чега су дошли.

- рекламе -

“Дошла сам још јутрос и ево сат и четрдесет минута како чекам овде да би предала ово. Већ два аутобуса су ми отишли. Изгуби цео дан” – каже нам средовечна госпођа из Мланче.

Истурени шалтер у Ушћу опслужује  грађане са читавог подручја Ушћа, Студенице, Мланче, Гокчанице… и просто је невероватно да је мештанима овог краја доступан само једном недељно, што проузрокује веома дуга чекања и редове.

“Ја сам пензионер и дошла сам да регулишем потврду око партиципације. Стојим овде већ неко време, ово је страшно и безобразно. Још треба и да се разболим овде. ” – каже за Студеница Онлине пензионерка из Ушћа, чекајући у хладном ходнику који чак нема ни осветљење.

Истурени шалтер у Ушћу  део је РФЗО – филијале Краљево која је удаљена око 50-ак километара и где се мештани са овог подручја упућују да искључиво у овој испостави остварују своја права.

- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Cmiljana Planojevic

Neviđeno

Nikola Sremuš

Zatvorice vam i to uskoro

Igor Kovacevic

Zatvorice sve redom bez opstina Usce ili biraj opstina Usce otvara vam vrata.. Na vama odlucite.