У МИЛОРАДОВОЈ АКЦИЈИ ПРИКУПЉЕНО ПРЕКО 6 000 ЕВРА ЗА УНИНО ЛЕЧЕЊЕ

6
- рекламе -

НА ДАН СВ. ТРОЈИЦЕ МИЛОРАД ЧЕШЉАРАЦ БИЦИКЛОМ ЈЕ КРЕНУО ИЗ БЕЧА У СВОЈЕ РОДНЕ БАРЕ КОД УШЋА  НА РУТУ ДУГУ 804 КМ КАКО БИ ПРОМОВИСАО ЗДРАВ НАЧИН ЖИВОТА И ПОМОГАО МАЛОЈ УНИ БИХОРАЦ ИЗ КРАЉЕВА.


После самосталне хуманитарне акције, маратона који је започео 16. јуна у 6 сати ујутру  возећи бицикл из Беча за своје родно село Баре, Милорад Чешљарац својом акцијом успео да прикупи преко 6 000 евра за лечење Уне Бихорац из Краљева.

- рекламе -

Није било лако с обзиром да је радио суботу читав дан, спавао само 5 сати и кренуо ујутру за своје родно село Баре али снагом и добром вољом успео је да оствари свој циљ и пробуди веру и наду  у свом народу како би што више људи учествовало у овој акцји.

Милорад не сматра себе јединим херојем, јер како каже, хероји су сви они који су на било који начин учествовали у овом подухвату и у будућности најављује још оваквих акција.

“Када би се увео закон у Србији, да се од сваког примања (плате или пензије) месечно одбије 100 динара за хуманитарне сврхе, мислим да нико неће ниста рећи против за тако малу суму новца . И ако то нигде у свету не постоји, нека наша држава буде узор некој другој држави, па да се Србија похвали таквим стварима” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Милорад Чешљарац и неизмерно се захваљује свим који су га предходних седам дана подржавали.

- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Milan Jovanović

Svaka čast za Milorada. Što vi objavljujete ovakve vesti kad „niste javi interes stanovništva grada Kraljeva“? 🙂

Sanja Matovic

Bravo

Biljana Vranic Mirjanic

Bravo ! Svaka cast !

Sladjana Djurasevic

Veliki humanitarac svaka cast

Mica Dugalić

Bravo Miki!💖💖💖

Svetlana Teodorovic

Super AKCIJA BRAVO