У УШЋУ ДАНАС ОДРЖАНА ОСМА УЛИЧНА ТРКА

3
- рекламе -

Поводом државног празника Сретење, данас је у Ушћу одржана осма по реду традиционална међународна улична трка.


Организатори трке Месна заједница Ушће и Град Краљево су и ове године се потрудили да ова манифестација има међународни карактер и да што боље угосте све такмичаре који су данас боравили у Ушћу.

Такмичење се одвијало у 26 категорија у коме је учествовало преко 250 такмичара из земље и иностранства. Међународни карактер овогодишњој трци дали су такмичари из Румуније и Босне и Херцеговине. Посебну атракцију и овај пут представљала је трка рудара који су трчали са шлемовима и рударској опреми.

- рекламе -

“Хвала свима што сте узели учешће а ми смо као домаћини испред месне заједнице и организационог одбора потрудили се да Вас омасовимао и да Вас дочекамо и примимо онако како то нами и приличи” рекао је на отварању, Председник месне заједнице Ушће, Живорад Дражовић. Који је искористио прилику и да се захвали спонзорима као и граду Краљеву који су помогли да се ова манифестација одржи.

Испред града Краљева учеснике и присутне госте, поздравио је Ненад Марковић, председник Скупштине града Краљева који је честитао свима  државни празник и захвалио се организаторима што на један јединствен начин обележавају Дан државности републике Србије.

“Утисци су феноменални, мени је ово четврти пут да долазим на  трку у Ушће. Желим да искористим прилику и да се захвалим на гостопримству које сте нам указали” каже за Студеница Online, Ристо Живаљевић, рудар из рудника Штаваљ из Сјенице.

На крају свим учесницима и гостима приређено је послужење у виду куване ракије и домаћих уштипака.

- рекламе -
новији страији највише гласова
Обавештење
Ratko Dugalić

Bravo takmicari za usce dajte sve

Dragica Crnoglavac Ex Bogojevic

Bravo za „trio“ Pavlović 👏👏👏

Dragana Karapandzic

Bravo za Pavlovice 👏👏👏