19 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЈОШ ЈЕДАН МОНСТРУМ! ПОКУШАО ДА ОБЉУБИ ШЕСТОГОДИШЊЕ ДЕТЕ ИСПРЕД РЕСТОРАНА

  - маркетинг -

  МЛАНЧА – Полиција у Краљеву је ухапсила Родољуба М. (64) из околине Чачка, због сумње да је испред ресторана у једном месту на територији ове општине покушао да обљуби шестогодишње дете.


  devojcica-place

   

  До напада је дошло испред локала „Зелена долина“ у селу Мланча, где је породица из ивањичког села Придворица, прослављала рођендан и крштење детета. Ухапшени је задржан у притвору, а истрага је у току.

  И девојчица, која је ту била с родитељима, и осумњичени били су гости на слављу. Негде пред крај славља, око 23 сата, једна од рођака девојчице угледала је испред кафане старијег мушкарца који је остао сам са девојчицом. Према њеним речима, мушкарац је био у чудном положају, због чега је она одмах позвала родитеље девојчице и остале рођаке. Сви су одмах дотрчали и склонили мушкарца од девојчице, а затим позвали полицију, која га је ухапсила и задржала у притвору у Краљеву.

  – Девојчица је одмах одвезена код лекара и констатоване су јој повреде у пределу гениталија. Будући да се ради о детету, с њом ће тужилац тек разговарати, и то у присуству психолога и службеника Центра за социјални рад – каже у полицији.

  Осумњичени Родољуб М. се на саслушању бранио ћутањем, а против њега је поднета кривична пријава за покушај обљубе.

  Власник кафане „Зелена долина“ Владимир Тодоровић, који је издао простор за прославу, каже да је видео уплакану девојчицу и да су њени родитељи били узнемирени.

  Они су били гости и врло брзо су отишли са славља. У том моменту нисам ни знао шта се десило – каже Тодоровић.
  Он наводи и да не познаје ухапшеног, да га је некад виђао на неким слављима, али да не зна ништа о њему – каже Тодоровић.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: blic.rs

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -