22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  (ВИДЕО) ДРУГАРИЈАДА: ФОНДАЦИЈА НОВАКА ЂОКОВИЋА УГОСТИЛА МАЛИШАНЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  БЕОГРАД – У Београду у данас почиње друга Другаријада у организацији Новак Ђоковић Фондације, петодневно дружење малишана из Мерошине, Краљева и Владичиног Хана.


  новак и деца 

  У оквиру Дечије недеље, Новак Ђоковић Фондација ће од 1. до 5.октобра у Београду организовати Другу Другаријаду, која ће окупити око 50 ученика из Владичиног Хана, Краљева и Мерошине.

  Као и прошле године, учесници су деца узраста од седам до 10 година, ученици истурених мешовитих одељења из општина у којима се реализује пројекат „Школице живота – заједно за детињство“. Током пет дана представници Фондације дружиће се са децом сеоских четворогодишњих школа из околине Мерошине (село Грамађе), Владичиног Хана (село Крајковац) и Краљева (села Ушће и Студеница).

  Мали гости Новак Ђоковић Фондације биће смештени у одмаралишту Шупља стена на Авали, одакле ће сваког дана имати организоване активности по Београду. Планирана је посета Музеју Николе Тесле, тенском центру „Новак“ и Мини Цитy-ју. Затим, организована је пловидба бродићем како би деца могла да виде виде Београд са воде, посета Зоо врту, биоскопима, одлазак у позориште, дружење са глумцима, посета Планетаријуму. За последњи дан Другаријаде планиран је обилазак Авалског торња.

   

   

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: kurir-info.rs/

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]