22 C
Kraljevo
четвртак, 28. септембра 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН ХОТЕЛ!!!

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Некадашњи студенички хотел, данас је прича једног срећнијег времена у овоме крају. Отет од заборава, данас подсећа на давно прошла времена која су некада красила Студеницу.


  БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН ХОТЕЛ!!! • Студеница Online

  Годинама је чувени студенички хотел, важио за култно место у овом крају?! Знало се тада, да се овде организују свадбе, испраћаји у војску, матуре, омладинске забаве, рођендани…

  Са престанком рада УТРО “СРБИЈА” из Краљева (тадашњег власника хотела), нестала су и “срећна времена” за овај објекат. Мењали су се касније власници али нико није успео да поврати стари сјај и врати објекту оно значење и вредност које је некада имао. Као гости, могли су се овде видети и многе познате личности из света филма, музике, уметности…  Многе спортске екипе, тада су долазиле на припреме у Студеницу и биле смештене у овом хотелу.

  У време студеничког сабора “Мала Госпојина” тражило се место више унутар објекта као и под шаторима где су наступали и знаменити гости са естраде.

  БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН ХОТЕЛ!!! • Студеница Online

  Недељом и празницима на игралишту “код хотела” окупљала се студеничка омладина бавећи се спортским активностима (фудбал, кошарка…) организујући разна такмичења и турнире. Знало је да се понекад овде окупи и преко стотинак младих људи из овога краја, као и околних места а и градова, дружећи се и провидећи своје слободно време овде.

  БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН ХОТЕЛ!!! • Студеница Online

  Многи мештани студеничког краја, слажу се у констатацији, да је са престанком рада хотела и само место “замрло и почело да пропада”!?

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -