22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  НОВИ СПОРТСКИ ДИРЕКТОР ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

  - маркетинг -

  БЕОГРАД – Некадашњи првотимац црвено-белих био је један од највећих критичара рада на Маракани у претходном периоду, а поједини моћни људи блиски Црвеној звезди убеђени су да ће бивши репрезентативац увести ред у функционисање омладинског погона.


  НОВИ СПОРТСКИ ДИРЕКТОР ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ • Студеница Online

  После вишенедељних преговора са Управом клуба и генералним директором Звезданом Терзићем бивши везиста Црвене звезде и репрезентације Србије Драган Младеновић прихватио је функицију директора омладинске школе црвено-белих.

  Он је до пре две године радио као тренер у омладинској школи, али је са нашег највећег стадиона отишао након сукоба са Срђаном Васиљевићем, кога је и наследио на овој функцији.

  Младеновић је био је један од највећих критичара рада на Маракани у претходном периоду, а поједини моћни људи блиски Црвеној звезду убеђени су да ће бивши репрезентативац увести ред у функционисање омладинског погона. Од новог директора се очекује да доведе стучан кадар и да спречи утицај менаџера на младе играче.

  Младеновић је током рада у Звезди тренирао генерацију рођену 1996. године, међу којима су били златни омладински репрезентативци Марко Грујић и Вукашин Јовановић, а том тиму прикључио је и годину дана млађег Луку Јовића.

  Да подсетимо, Драган Младеновић (1976) је родом из Ушћа на Ибру и каријеру је започео у  локалном фудбалском клубу Раднику.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ : mozzartsport.com/

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -