Home Спорт СТУДЕНИЧАНИ И РУДЊАНИ ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ

СТУДЕНИЧАНИ И РУДЊАНИ ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ

СТУДЕНИЧАНИ И РУДЊАНИ ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ

СТУДЕНИЦА – У дербију 2.кола, II.градске лиге – група “Ибар” ФСРО, Студен Витез – Минерал 2015 3:3 (1:2)


У комшијском дербију кола, који је данас одигран у Студеници, студенички и рудњански фудбалери играли су нерешено 3:3. Повели су Рудњани голом Немање Милошевића, на 2:0 повисио је Бранко Планојевић док је Владан Станимировић смањио резултат на 2:1 и са тим резултатом се отишло на одмор.  Пред крај првог полувремена дошло је и до мањег инцидента и кошкања играча обе екипе, кад је након оштрог старта Филип Балтић из Студен Витеза зарадио црвени картон и искључење.

Са играчем мање, студеничани су знатно офанзивније кренули у другом полувремену и на 2:2 изједначио је Драгослав Плашић. До краја утакмице виђена су још два гола, прво је Марко Чоловић довео Рудњане у вођство од 3:2 да би коначан резултат 3:3 постигао Владан Јанковић из екипе Студен Витез.

Ваља поменути  и то, да су утакмицу обележили и голмани обе екипе , неспретним интервенцијама примивши неколико голова са велике удаљености.

Студеничанима су ово први освојени бодови у овој сезони, док  је екипа са Рудна још увек непоражена са једном победом и једном нерешеном утакмицом. Идућег викенда Студен Витез гостује у Метикошу екипи Млада Крила, док ће Минерал 2015 одиграти први пут своју званичну утакмицу на Рудну и угостиће БСК 2014 из Буковице.