30 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  СТУДЕНИЧКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ОСВАЈАЈУ 2.МЕСТО НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

  - маркетинг -

  ЧАЧАК – У спортској дворани Младост, у понедељак 5.маја 2015.године одржано је међуокружно првенство основних школа у малом фудбалу за пионире и пионирке. На првенству је учествовало осам најуспешнијих екипа у обе конкуренције, које су освојиле прва места у Моравичком, Шумадијском, Рашком и Златиборском округу.


  међуокружно такмичење у чачку

  Ученице Основне Школе “Стефан Немања” из Студенице као победнице Рашког округа , другу годину за редом, избориле су право учешћа на овом турниру и поновиле прошлогодишњи успех уласком у финале и освајањем 2.места!

  У полуфиналу савладана је екипа О.Ш. “Краљ Петар II” из Ужица, резултатом 4:1, док су у финалу поражене од “домаћина” турнира О.Ш. “Драгиша Мишовић” из Чачка резултатом 2:0 (у полуфиналу победиле О.Ш. “ Вук Караџић” из Крагујевца).

  о.ш. стефан немања - студеница

  Победници турнира, чачанске школе, О.Ш. “Драгиша Мишовић” (девојчице) и О.Ш. “Ратко Митровић” (дечаци), учествоваће на републичком такмичењу које ће крајем месеца бити одржано на Копаонику.

  Првенство је одржано у организацији Савеза за школски спорт Чачка, уз техничку подршку СЦ Младост, а под покровитељством града Чачка и компаније ”Cоcа Cоcа”.

  Видео прилог SPORT network-a: http://www.sportnetwork.rs/play/77918/cacak-ugostio-koka-kola-kup

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -