22 C
Kraljevo
четвртак, 28. март 2024.
More

    Објављено

    Последње вести

    СТУДЕНИЧКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ОСВАЈАЈУ 2.МЕСТО НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

    - маркетинг -

    ЧАЧАК – У спортској дворани Младост, у понедељак 5.маја 2015.године одржано је међуокружно првенство основних школа у малом фудбалу за пионире и пионирке. На првенству је учествовало осам најуспешнијих екипа у обе конкуренције, које су освојиле прва места у Моравичком, Шумадијском, Рашком и Златиборском округу.


    међуокружно такмичење у чачку

    Ученице Основне Школе “Стефан Немања” из Студенице као победнице Рашког округа , другу годину за редом, избориле су право учешћа на овом турниру и поновиле прошлогодишњи успех уласком у финале и освајањем 2.места!

    У полуфиналу савладана је екипа О.Ш. “Краљ Петар II” из Ужица, резултатом 4:1, док су у финалу поражене од “домаћина” турнира О.Ш. “Драгиша Мишовић” из Чачка резултатом 2:0 (у полуфиналу победиле О.Ш. “ Вук Караџић” из Крагујевца).

    о.ш. стефан немања - студеница

    Победници турнира, чачанске школе, О.Ш. “Драгиша Мишовић” (девојчице) и О.Ш. “Ратко Митровић” (дечаци), учествоваће на републичком такмичењу које ће крајем месеца бити одржано на Копаонику.

    Првенство је одржано у организацији Савеза за школски спорт Чачка, уз техничку подршку СЦ Младост, а под покровитељством града Чачка и компаније ”Cоcа Cоcа”.

    Видео прилог SPORT network-a: http://www.sportnetwork.rs/play/77918/cacak-ugostio-koka-kola-kup

    - маркетинг -

    1 коментар

    1 Коментар
    Најстарије
    Најновије Највише гласова
    Уграђене повратне информације
    Погледај све коментаре

    Последње вести

    - маркетинг -

    Ако сте пропустили

    - маркетинг -