23 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  “ТЕЛЕКОМ СРБИЈА – (НЕ)СИГУРНЕ ВЕЗЕ”

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА  – Прошло je скоро два месеца од хаварије и кидања телефонског калба у делу Студенице према селу Годовић а да при том ништа није урађено на санацији овог проблема!?


  оборене бандере

  Иако се ова хаварија догодила још 23.марта 2015.године, предузеће “Телеком Србија” још увек ништа није урадило на решавању овога проблема!? Неколико бандера и даље “лежи” по околним ливадама, спојеви проводника  зарасли у траву и даље су неизоловани и тако не заштићени од спољних утицаја и временских прилика, неколико каблова и даље се вуку по ливадама урасли у велику траву.

  “ТЕЛЕКОМ СРБИЈА – (НЕ)СИГУРНЕ ВЕЗЕ” • Студеница Online

  Како би могли неометано да обављају радове у пољу и њивама, као и да се несметано крећу петевима, локални становници су били принуђени да каблове који који су урасли у трави и који се вуку преко локалних путева, подигну на дрвене мотке и тако импровизују бандере!?

  импровизоване бандере

  Локално становништво је огорчено оваквом небригом и немарношћу, јер као кажу “Редовно измирују своје обавезе према Телекому Србије а имају великих проблема са телефонском као и интернет везом”!?

  једна од оборених бандера

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -