22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  "ТЕЛЕКОМ СРБИЈА – МОЈ (НЕМАРНИ) СВЕТ" (ВИДЕО)

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  СТУДЕНИЦА – Прошло је тачно четири месеца од хаварије, која се да подсетимо, догодила 23.марта 2015. године а предузеће Телеком Србија још увек није урадило ништа по питању санације и решавања овога проблема, како би мештанима овог дела Студенице, обезбедила несматани саобраћај (регулисан уговором) и коришћење својих услуга!?


  Неколико бандера и даље “лежи” по околним ливадама, спојеви проводника  зарасли у траву и даље су неизоловани и тако не заштићени од спољних утицаја и временских прилика, каблови се и даље вуку по ливадама урасли у велику траву! Како су у току актуелни сеоски радови на прикупљању летине, власници парцела су доведени у недоумицу на који начин и  како безбедно, прво да покосе своје ливаде а да притом још више не оштете каблове који су урасли у траву а затим и како да исту транспортују до својих стаја, јер су бандере које су оборене и каблови који се вуку по земљи препречили и локалне сеоске путеве!

  Неколико пута су већ локални мештани указивали на проблем надлежним органима, али осим захвалности и поруком да “остају на располагању”, љубазно су замољени за “стрпљење до санације” која никако да се деси и да коначно могу, без сметњи, да користе услуге Телекома Србије за које редовно измирују приспеле обавезе и за чије услуге су неки чак и уговором везани и с правом траже да им се обезбеди адекватан саобраћај и услуга дефинисана истим!

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]