Home Вести ГРАД КРАЉЕВО УЛАЖЕ У СЕОСКИ ТУРИЗАМ

ГРАД КРАЉЕВО УЛАЖЕ У СЕОСКИ ТУРИЗАМ

ГРАД КРАЉЕВО УЛАЖЕ У СЕОСКИ ТУРИЗАМ

РУДНО – Домаћинства која се баве сеоским туризмом, ускоро ће моћи да конкуришу за доделу средстава  за развој сеоског туризма на руралном подручију града Краљева.


Градоначелник Краљева Др. Предраг Терзић, јуче је у обиласку домаћинстава која се баве сеоским туризмом (са територије града Краљева) посетио и Рудно. Циљ посете, био је да се власници домаћинстава упознају са намером града да се из буџета определи  8 милиона динара за развој сеоског туризма. Право ућешћа на конкурску имаће сва регистрована домаћинства, која се баве овим видом туризма и чије пројекте одобри комисија.

На територији Рудна постоји неколико, веома успешних сеоских домаћинстава која се годинама баве овим видом туризма што позиционира ово место међу водеће на територији града Краљева.

2 COMMENTS

  1. Bio bi i red . Država je dala asfalt , priroda se izrazila na najlepši način , meštani su izrazili dobru volju i iskazali veličinu svog gostoprimstva.Pre 40 godina kragujevčanin Kale je predskazao skijaške žice na Radočelu.Svi po malo i biče bolje.

  2. Napokon nesto lepo i normalno da se desava u opstini Kraljevo,neka pozitivna stvar,svaka cast za ovo.

Comments are closed.