22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  РУДЊАНИ И ДАЉЕ НЕ ЗНАЈУ ЗА ПОРАЗ; РАДНИК УБЕДЉИВ; ВИТЕЗИМА БОД

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  СТУДЕНИЦА- Упркос Васкршњим и првомајским празницима, минулог викенда на теренима ФСРО  игране су утакмице редовног кола. Екипа Минерала 2015  и даље не зна за пораз, Радник убедљив у Ушћу, Витезовима бод на гостовању.


  Фудбалери Минерала 2015 и даље не знају за пораз у  пролећном делу сезоне II градске лиге – група “Ибар”. Протеклог викенда на Рудну је савладана и екипа Прогорелице резултатом 3:2. У оквиру исте групе, екипа из Студенице, иако са играчем мање, ремизирала је са екипом БСК 2014 из Буковице, резултатом 2:2. Имали су Студеничани чак и прилику да тријмфују на овом мечу али су, буквално у последњој секунди утакмице примили гол из оправдано досуђеног једанаестерца.

  Након 13.кола, екипа Минерала 2015 се бодовно прикључила горњем дом табеле и заузима 5.место са освојених 22 бода и скором од 7 победа, 1 реми, 5 пораза. У наредном колу, Рудњани путују у Рашку  на мегдан екипи Бане1931.

  Студен Витез предводи “доњи део” табеле и налази се на 7.месту са освојених 11 бодова и скором од 3 победе, , 4 ремија и 6 пораза. У наредном 14.колу, на свом терену  угостиће екипу Богутовачке Бање.

  Изузетно добру партију фудбалери Радника су приказали у суботу, када су на свом терену у Ушћу “петардом” почастили госте из Стубла. Сјајну игру Ушћани су крунисали са 5 постигнутих голова (резултат 5:0). Након 23.кола Радник се налази на 5. месту Окружне лиге са освојених 35 бодова и скором од 10 победа, 5 ремија и 8 пораза. У наредном колу, екипа Радника ће гостовати у Јошаничкој Бањи екипи Гранита.

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]