Home Спорт РУДЊАНИ НАСТАВИЛИ ПОБЕДОНОСНИ НИЗ; РАДНИК И СТУДЕН ВИТЕЗ ПОРАЖЕНИ

РУДЊАНИ НАСТАВИЛИ ПОБЕДОНОСНИ НИЗ; РАДНИК И СТУДЕН ВИТЕЗ ПОРАЖЕНИ

РУДЊАНИ НАСТАВИЛИ ПОБЕДОНОСНИ НИЗ; РАДНИК И СТУДЕН ВИТЕЗ ПОРАЖЕНИ

СТУДЕНИЦА – Протеклог викенда на теренима ФСРО одигране су утакмице редовног кола у свим лигама које обухвата овај савез. У пролећном делу сезоне екипа са Рудна и даље не зна за пораз, док екипе из Ушћа и Студенице играју променљиво у овом делу сезоне.


Веома добар старт у пролећном делу сезоне у II градској лиги – група “Ибар”, фудбалери Минерала 2015 наставили су и овога викенда победом на гостујућем терну у Буковици над екипом БСК 2014 резултатом 3:1. У оквиру исте групе, екипа Студен Витеза из Студенице, поражена је на домаћем терену од лидера на табели, екипе Младих Крила из Метикоша, резултатом 2:1.

Након 12.кола, екипа Минерала 2015 заузима 5.место на табели са освојених 19 бодова и скором од 6 победа, 5 пораза и једном нерешеном утакмицом, док се екипа из Студенице налази на 7. месту са освојених 12 бодова и скором од 3  победе, 6 пораза и 3 нерешене утакмице.

У наредном 13.колу, Студен Витез гостује у Буковици екипи БСК 2014, док ће Минерал 2015 на Рудну дочекати екипу Прогорелице.

На теренима Окружне лиге, протеклог викенда одиграно је 22.коло. Екипа Радника из Ушћа поражена је на гостовању у Вранешима од екипе Борца резултатом 4:2.  Након овог кола, Ушћани се налазе на 6. месту са освојених 32 бода и скором од 9 победа, 8 поразаи 5 нерешених утакмица. У наредном колу Радник ће бити домаћин екипи Стубла.