18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  “СТУДЕНИЦА ONLINE” НАЈПОСЕЋЕНИЈИ У МЕСЕЦУ ОКТОБРУ

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Након  скоро две године од како је пуштен у рад наш сајт протеклог месеца забележио је највише посета.


  “СТУДЕНИЦА ONLINE” НАЈПОСЕЋЕНИЈИ У МЕСЕЦУ ОКТОБРУ • Студеница Online 

  И ако нећемо да се хвалимо бројкама, овим путем желимо да истакнемо да је наш портал на адреси www.studenica.in.rs у месецу Октобру забележио највише посета од свог оснивања. Такође, желимо да истакнемо, да из дана у дан  бележимо све више пратилаца на свим друштвеним мрежама на којима постојимо, тако да са поносом можемо рећи да Студеница Online на свим друштвеним мрежама има укупно преко 9.000 пратилаца међу којима се могу пронћи и веома познате личности из света политике, естраде, спорта из читаве Србије.

  Као портал који се бави информацијама и актуелностима из једног дела општине Краљево, веома смо Вам захвални што што нам дајете подршку и пратите наш рад који је усмерен  што бољој презентацији и  популаризацији овог дела Рашког Округа. Као такви позиционирали смо се на “медијској мапи” где су наш рад препознали и многи медији како на локалном тако и на републичком нивоу са којима сарађујемо.

  РЕДАКЦИЈА

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Dexy
  Dexy
  5 године пре

  Svaka čast, zavidno nema šta! Mislim da je ovo jedan od retkih primera da jedno selo ima svoj sajt koji se razvija na pravi način u službi svih ljudi koji ovde žive.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -