Home Спорт ВИТЕЗОВИ ДО ПОБЕДЕ; МИНЕРАЛ И РАДНИК ПОРАЖЕНИ

ВИТЕЗОВИ ДО ПОБЕДЕ; МИНЕРАЛ И РАДНИК ПОРАЖЕНИ

ВИТЕЗОВИ ДО ПОБЕДЕ; МИНЕРАЛ И РАДНИК ПОРАЖЕНИ

СТУДЕНИЦА – Минулог викенда одигране су утакмице редовног кола на теренима ФСРО. Екипа Студен Витеза убедљива на свом терену, Радник поражен на гостовању, Рудњани први пут поражени у наставку сезоне.


Екипа Студен Витеза забележила је убедљиву победу у 14. колу II Градске лиге – група “Ибар”. На свом терену савладана је екипа Богутовачке Бање резултатом 4:1. Овим тријумфом Студеничани су пекинули низ од неколико утакмица без победе. У оквиру исте групе, екипа са Рудна је насупрот комшијама из Студенице, у овом колу забележила први пораз у пролећном делу сезоне. Минерал је поражен на гостовању у Рашки од екипе Бане 1931 резултатом 4:2.

Након 14. кола, екипа Минерала 2015 налази се на 5. месту са освојених 22 бода и скором од 7 победа, 1 нерешеном утакмицом и 6 пораза. У наредном колу биће домћини екипи Жиче на Рудну. Екипа Студен Витеза, налази се два степеника ниже, на 7.месту са освојених 16 бодова и скором од 4 победе, 4 ремија и 6 пораза. У наредном колу екипа из Студенице гостује у Прогорелици истоименом фудбалском клубу.

Фудбалери Радника из Ушћа овог викенда поражени су на гостовању у Јошаничкој Бањи. Екипа Гранита, у правој голеади, славила је Ушћане резултатом 4:3. Након 24.кола, Радник се налази на 6. месту Окружне лиге са освојених 35 бодова и скором од 10 победа, 5 ремија и 9 пораза.  У наредном колу екипа Радника се у  Ушћу састаје са екипом Полета из Ратине.