22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  АТЛЕТСКА СРЕТЕЊСКА ТРКА УШЋЕ 2017

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  УШЋЕ – Поводом обележавања Дана државности Републике Србије, овогодишња атлетска “Сретењска трка Ушће 2017” одржаће се по шести пут, у среду 15. фебруара 2017. године са почетком у 11 часова.


  Старт и циљ трке је испред спортске хале Основне школе “Милун Ивановић” и такмичари ће се улицама 7. јула и Милуна Ивановића борити за најбољег у преко двадесетак категорија: од деце предшколског узраста, ученика основних школа, јуниора, сениора, ветерана и рудара. Један круг је дугачак 600 метара а, зависно од категорија, трчаће се 600, 1200, 1800 и 3.000 метара.

  “Учешће су најавили такмичари из клубова из целе Србије, многи репрезентативци а очекујемо да промотер трке буде, као и прошле године, наша позната репрезентативка Амела Терзић.” – каже за Студеница Online, Горан Николић председник Месне заједнице Ушће.

  Први пут је планирана трка предшколске деце која ће трчати око 200 метара. Поред ученика основних школа из Ушћа, Студенице и Гокчанице  по први пут учешће на трци су најавили и ученици основних школа  из Баљевца, Биљановца и Јошаничке бање.

  Учешћем такмичара из Румуније и неких република са простора бивше Југославије, Сретењска атлетска трка у Ушћу већ неколико година има и међународни карактер,  док је  у категорији такмичара школског узраста је једна од најмасовнијих у Србији.  Веома атрактивна је и трка рудара у рударској униформи јединствена у нашој земљи а и шире.

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]