22 C
Kraljevo
петак, 29. март 2024.
More

    Објављено

    Последње вести

    ЈАКО НЕВРЕМЕ СИНОЋ ПОГОДИЛО ПОДРУЧЈЕ ДЕВИЋА

    - маркетинг -

    ДЕВИЋИ – Незапамћено невреме погодило је синоћ подручје Девића и Остатије.


    IL-raspad-put-devici

    Путни правац Придворица – Девићи био је блокиран због огромне количне блата и отпада које је јака киша нанела за само неколико митуна. Брзом интервенцијом мештана, уз додатну  помоћ надлежних институција у механизацији и људству, пут је касно ноћас оспособљен за саобраћај а данас ће бити настављено са чишћењем.

    Заменик председника општине Ивањица, Момчило Митровић,  каже да ће тек данас комисија моћи да обиђе целокупан терен и установи комплетну штету коју је синоћње невреме изазвало.

    “Успели смо да уклонимо земљу како бисмо оспособили тај путни правац јер је био потпуно непроходан. Остао је блокиран пут према  Чечини. Морам да кажем да су велики део посла обавили сами мештани а ми смо на њихов позив послали машину у испомоћ и данас настављамо даље са санацијом последица овог незапамћеног невремена. Бујице су наносиле блато у висини од метар-два, тако да синоћ нисмо успели да обиђемо целокупан терен и сагледамо комплетну ситуацију. Јутрос је изашла комисија па ћемо комплетну слику имати током дана.”- рекао је Митровић.

    ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: Info LIGA

    - маркетинг -

    1 коментар

    1 Коментар
    Најстарије
    Најновије Највише гласова
    Уграђене повратне информације
    Погледај све коментаре
    Aleksandar Petrovic
    6 године пре

    Katastrofa

    Последње вести

    - маркетинг -

    Ако сте пропустили

    - маркетинг -