22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЉУБАВ ПРЕМА ПОСЛУ ИЗНАД СВЕГА

  - маркетинг -

  РУДНО – На први поглед Светлана Андрић изгледа као и свака друга медицинска сестра. Обучена у бело, љубазна, комуникативна, професионална, хумана.  Међутим,  оно што је  издваја од других је њена љубав према селу и чврста одлука да ту и остане.


  ЉУБАВ ПРЕМА ПОСЛУ ИЗНАД СВЕГА • Студеница Online

  И док млади, па чак и они мало старији, из села одлазе у град трбухом за крухом, Светлана је, након завршене средње Медицинске школе у Чачку, 2004.године посао добила у амбуланти на  Рудну и никада није пожелела да промени радно место.  У међувремену  је овде засновала породицу, па љубав према лепотама и чарима сеоског живота преноси на своје двоје деце.

  Светлана каже да воли свој позив и није јој тешко да сваком пацијенту пружи неопходну помоћ. Лепо је знати да се уз нас осећају безбедније,каже сестра Светлана:

  „Волим овај крај, људе , посао. Иако је радно време амбуланте од 7 до 13 часова, доктор и ја смо мештанима Рудна на располагању 24 часа дневно.  Онда видите колико је ово одговоран посао. Ипак, не жалим се и никада не бих посао медицинске сестре заменила неким другим. Заиста не могу замислити да радим било шта друго осим овога, искрена је Светлана.

  ЉУБАВ ПРЕМА ПОСЛУ ИЗНАД СВЕГА • Студеница Online

  Мештани  Рудна, најудаљеније тачке на територији града Краљева, имају само речи хвале и за Светлану Андрић  и за доктора Бранимира Дугалића који из Ушћа свакодневно путује до амбуланте Рудно. Нема тих временских прилика и неприлика које би спречиле овај вредни тим да пружи здравствену помоћ.

  „Презадовољни смо јер имамо одличну сестру и лекаре који овде раде.  Никада није било проблема у комуникацији, кажу мештани  Рудна које смо затекли у чекаоници амбуланте.

  Не постоји мање или више одговоран посао. Јер ако постоје љубав према њему, професионални приступ и посвећеност, ништа не представља препреку на путу ка успеху. Медицинска сестра Светлана Андрић је прави пример за то.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ:  dzkraljevo.co.rs

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -