22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  МИЛИЈАНА ШЕКЛЕР ИЗ РУДНА ПОБЕДНИЦА ЕМИСИЈЕ “КУХИЊА МОГА КРАЈА”

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  РУДНО –  Победница првог серијала “Кухиња мога краја” РТС-а, Милијана Шеклер са Рудна.


  Милијана Шеклер, домаћица из Рудна, победница је прве сезоне кулинарског серијала који је у протеклих седам недеља емитован на Радио ТВ Србије. ТВ серијал је пратио групу од седам жена са села на гастро пропутовању кроз Србију. Оне су заједно путујући од једног до другог сеоског домаћинства, посетиле најразличитије пределе, обичаје и кухиње.

  Милијана Шеклер је на крају по оценама самих учесница победила и освојила награду од 100.000 динара.

  Домаћице су биле Мирјана Хемун из Инђије, Радица Томић из Криве Реке близу Копаоника, Невенка Бобаљ из села Бикић До поред Шида, Милијана Шеклер из села Рудно код Голије, Гордана Тешановић из села Ђурђевац код Мионице, Надица Ћирић из села Балта Бериловац код Старе Планине и Горица Јовановић из села Рогљево код Неготина.

  Свака емисија имала је у фокусу једну од жена, њено домаћинство, начин њеног живота, производе који оне спрема. Милијана је своје гошће освојила специјалитетима од хељде. Она је припремила: хељдопиту, хлеб од хељде, зелени хлеб, палачинке од хељде, качамак од хељде и уштипке од хељде. Уз домаћи сир кајмак и пршуту на менију је било и месо испод сача.

  ЉБЛ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]