Home Вести НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ – ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!?

НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ – ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!?

НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ – ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!?

УШЋЕ – Отварање издвојеног одељења краљевачке гимназије општег типа које је било планирано за почетак ове школске године ипак неће бити реализовано.


Од идеје многих,  да се од ове школске године у Ушћу отвори издвојено одељење краљевачке гиманзије општег типа и тако млади остану у свом родном месту а да притом и буџет родитеља остане неокрњен сувишним издацима, неће бити ништа. На састанку који је почетком месеца јуна одржан у основној школи  “Милун Ивановић” у Ушћу,  родитељима је представљена  могућност да ће  сва деца са овог подручја,  од септембра месеца имати прилику да гимназију похађају у свом крају.

Састанак са ученицима и родитељима из основних школа у Ушћу, Студеници и околних места, одржао је  градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, начелник Школске управе Краљево Миљојко Луковић, директор Гимназије Мирослав Видић и директорка ОШ „Милун Ивановић“ Силвана Васић и предочили присутнима све предности отварања овог одељења у Ушћу.

“Имали смо подршку Града, Министарства, школа је обезбедила материјално-техничке услове,  пуно добре воље свих релевантних субјеката али интересовања није било.” – рекла је за наш портал Силвана Васић директорка ОШ “Милун Ивановић” из Ушћа.

2 COMMENTS

Comments are closed.