26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ – ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!?

  - маркетинг -

  УШЋЕ – Отварање издвојеног одељења краљевачке гимназије општег типа које је било планирано за почетак ове школске године ипак неће бити реализовано.


  НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ - ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!? • Студеница Online

  Од идеје многих,  да се од ове школске године у Ушћу отвори издвојено одељење краљевачке гиманзије општег типа и тако млади остану у свом родном месту а да притом и буџет родитеља остане неокрњен сувишним издацима, неће бити ништа. На састанку који је почетком месеца јуна одржан у основној школи  “Милун Ивановић” у Ушћу,  родитељима је представљена  могућност да ће  сва деца са овог подручја,  од септембра месеца имати прилику да гимназију похађају у свом крају.

  Састанак са ученицима и родитељима из основних школа у Ушћу, Студеници и околних места, одржао је  градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, начелник Школске управе Краљево Миљојко Луковић, директор Гимназије Мирослав Видић и директорка ОШ „Милун Ивановић“ Силвана Васић и предочили присутнима све предности отварања овог одељења у Ушћу.

  “Имали смо подршку Града, Министарства, школа је обезбедила материјално-техничке услове,  пуно добре воље свих релевантних субјеката али интересовања није било.” – рекла је за наш портал Силвана Васић директорка ОШ “Милун Ивановић” из Ушћа.

  - маркетинг -

  2 коментара

  2 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Ratko Dugalić
  4 године пре

  Nema dovoljno dece ili je drugi razlog

  Nikola Sremuš
  4 године пре

  Pa naravno, deci je dosta Usca hoce malo da se „dohvate asvalta“

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -