Home Вести ПОНОВО СА ВАМА, НОВИ “СТУДЕНИЦА ONLINE”!!!

ПОНОВО СА ВАМА, НОВИ “СТУДЕНИЦА ONLINE”!!!

ПОНОВО СА ВАМА, НОВИ “СТУДЕНИЦА ONLINE”!!!

СТУДЕНИЦА – Драги пријатељи, овом приликом  желимо да Вам представимо наш нови портал “Студеница Online” који од данас можете пратити на новој адреси www.studenica.rs .


Слушајући потребе становништва студеничког краја за свежим и брзим информацијама, 2012. године основан је интернет портал „Студеница Online“. У протеклом периоду активно смо радили на свеукупној промоцији и презентациији овога краја као и информисању становништва о свим актуелностима са овог подручја. Данас смо водећи извор информисања локалног становништва и људи порекла из ових крајева.

У циљу унапређења наших услуга, у току протеклих месеци активно смо радили на модернизацији наших услуга као и визуелном изгледу нашег пројекта тако да данас, овом приликом желимо да Вам представимо наш нови “Студеница Online”, регистровано јавно гласило које ће  се и у наредном периоду бавити свим оним занимљивостима из студеничког и ибарског краја.

Већину објављених информација потписује наш новинарски тим, али догађаји налажу да се објављују и информације из других извора тако да ћемо се и у наредном периоду трудити да оправдамо Ваше поверење које нам указујете.

 

РЕДАКЦИЈА

1 COMMENT

Comments are closed.