24 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПРОМОЦИЈА ОДРЖИВОГ ТУРИЗМА У РЕЗЕРВАТУ БИОСФЕРЕ “ГОЛИЈА- СТУДЕНИЦА”

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Подсећамо вас да је 2017. година проглашена за Међународну годину одрживог туризма за развој од стране Генералне скупштине Уједињених нација. То је један од главних повода за организовање предавања и панел дискусије на тему одрживог туризма у просторији Конака манастира Студеница, у суботу, 2. децембра у са почетком у 10:30 часова.


  ПРОМОЦИЈА ОДРЖИВОГ ТУРИЗМА У РЕЗЕРВАТУ БИОСФЕРЕ “ГОЛИЈА- СТУДЕНИЦА” • Студеница Online

  Овим путем вас позивамо да узмете активно учешће на овом догађају, као једном од званичних догађаја у оквиру обележавања Међународне године одрживог туризма у свету. Више информација на овом лику.

  Главни циљ скупа је да окупи све релевантне чиниоце у ширем региону ради размене информација и искуства из области одрживог туризма као и промоција Унеско програма „Човек и биосфера“. Уколико се бавите неким од облика одрживог туризма, било да се ради о пружању угоститељских услуга или услуга смештаја, производњи еколошких производа, организовању еколошких активности и тура или пак законодавством или планирањем у овој области, биће нам задовољство да вас угостимо у суботу. Догађај је организован у оквиру Резервата биосфере “Голија Студеница” а у сарадњи са ЈП “Србијашуме”. Напомињемо да је за све учеснике обезбеђен ручак, као и заједнички превоз из Краљева.

  ПРОМОЦИЈА ОДРЖИВОГ ТУРИЗМА У РЕЗЕРВАТУ БИОСФЕРЕ “ГОЛИЈА- СТУДЕНИЦА” • Студеница Online

  Због ограниченог броја учесника и због организације догађаја вас најљубазније молимо да своје учешће потврдите до четвртка 30.11.2017. до 15:00 часова на мејл адресу: kapdbalkan@gmail.com или путем наведених телефона. У пријави наведите уколико имате посебних захтева везано за исхрану.

  Програм и сатницу скупа можете видети на овом линку: Промоција одрживог туризма у Резервату биосфере „Голија – Студеница“ АГЕНДА

  Срдачан поздрав и видимо се у Студеници.

  Контакт телефони: Александар Васиљевић, БАЛКАН 064/1688141; Драгољуб Шеклер, ПП Голија 064/2372227;

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -