21 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПРВА ХУМАНИТАРНА БОЖИЋНА МАНИФЕСТАЦИЈА “УШЋЕ 2017”

  - маркетинг -

  УШЋЕ – Месна заједница Ушће на предлог омладине ушћанске ове године организује У Ушћу Прву хуманитарну божићну манифестацију „Ушће 2017“ на којој учествује преко тридесет екипа у фудбалу, баскету и одбојци.


  ПРВА ХУМАНИТАРНА БОЖИЋНА МАНИФЕСТАЦИЈА “УШЋЕ 2017” • Студеница Online

  Хуманитарна манифестација се одржава у хали основне школе Милун Ивановић у Ушћу од 3. – 8. јануара 2017. године. Фудбалски турнир је окупио 19 екипа у категоријама сениори, ученици од петог до осмог разреда као и екипе ученика од 1.-4 .разреда основне школе. Поред екипа из Месне заједнице Ушће на турниру учествујуи екипе из месних заједница Мланча и Полумир а учешће је узела и екипа Радуховце Сан пост из Црквина код Тутина са којима Месна заједница Ушће и ушћанска омладина одржава добре пријатељске односе.

  ПРВА ХУМАНИТАРНА БОЖИЋНА МАНИФЕСТАЦИЈА “УШЋЕ 2017” • Студеница Online

  На турниру у баскету учествује 12 екипа из Ушћа, Рашке, Баљевца и  Краљева распоређених у две групе а своје утакмице играју у вечерњем термину након фудбалских утакмица.

  Спортска такмичења ће се свакодневно одржавати од  11-21 час тако да су љубитељи спорта могли да уживају до миле воље у спортским мајсторијама.

  У недељу 08.01. 2017 у 10 ч. почињу завршне борбе четвртфиналним кошаркашким утакмцама а настављају се у 12 ч. четврфиналним фудбалским утакмицама. Поподневни термини су резервисани за полуфинална такмичења као и за ревијалну утакмицу женских одбојкашких клубова Студенице и Ушћа.

  У вечерњем термину су планиране борбе за трофеје и свеукупне победнике а посластица за гледаоце ће бити ревијална фудбалска утакмица између навијача Црвене звезде и Партизана.

  Сав приход од котизација екипа биће и прикупљени добровољни прилог  биће уплаћен за лечење Стефана Деспотовића и Дејана Јеротијевића из Ушћа.

  Организатор манифестације је за победнике обезбедио пехаре а за све учеснике и спонзоре захвалнице које ће бити подељене после завршетка свих такмичења.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -