21 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  РЕКОРДНО ЛЕТО НА КОПАОНИКУ (ВИДЕО)

  - маркетинг -

  КОПАОНИК – Летња сезона у планинским центрима Копаоник и Торник на Златибору траје више од 55 дана и за то време остварени број вожњи, као и број продатих карата за садржаје Скијалишта Србије достигао је рекордну цифру.


  РЕКОРДНО ЛЕТО НА КОПАОНИКУ (ВИДЕО) • Студеница Online

  Како наводе из предузећа Скијалишта Србије, од почетка сезоне остварено је око 44 хиљаде вожњи, а број продатих карата повећан је за 60 посто у односу на прошлу годину. То значи да је на Копаонику од почетка сезоне остварено више од 22 хиљаде вожњи, док је на Торнику број пролаза повећан за 46 посто у односу на претходно лето.

  Финансијски подаци показују да је ово лето премашило сва очекивања, па је тако за период од 12. јуна, када је почела летња сезона, до данас остварен промет за 70 посто посто већи у односу на претходну годину. Одличној посети допринели су разноврсни занимљиви садржаји који су прилагођени за породице, али и за оне који воле одмор да проводе динамично, уз адреналин и спорт.

  Велики број промотивних пакета, како у хотелској понуди, тако и тематских викенда Скијалишта Србије, дорпинели су томе да се викенда (5. и 6. августа) обори рекорд посећености, када је забележно дупло више вожњи на летњим садржајима него у истом периоду прошле године.

  РЕКОРДНО ЛЕТО НА КОПАОНИКУ (ВИДЕО) • Студеница Online

  До краја лета посетиоце планина очекује још један промотивни викенд „Планина за све“, током ког ће бити одобрен попуст од 15 посто на све садржаје. Овај викенд је планиран за перод од 25. до 27. августа. Први пут овог лета, Скијалишта Србије организују трку „Триатлон – 3С“, која ће се одржати 19. августа на Копаонику, када ће се учесници надметати у три дисциплине – вожња бицикала, трчање и спуштање моунтаин цартовима. Победника са најбољим пролазним временом очекују вредне награде, а све оне који у том моменту буду на планини очекује одлична забава. Скијалишта Србије су и током зиме организовала пријатељску трку „Слалом – 3С“ која је изазвала велико интересовања и која је окупила више од 100 такмичара.

  Пријатне температуре, које не прелазе 25 степени, и бројна атрактивна дешавања гарантују добар провод и успешно лето на планини.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -