19 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ИПАК НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Након прошлонедељног неиграња првенствене утакмице и кризе у клубу, студенички фудбалери овог викенда ипак настављају такмичење у Градској лиги – група Ибар. Данас  гостовање екипи Богутовачке Бање у Богутовцу.


  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ИПАК НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ • Студеница Online

  Проблеми и криза који су владали у студеничком фудбалском клубу у току прошле недеље када,  да подсетимо, није одиграна утакмица 15. кола против екипе БСК-а 2014 из Буковице, по свој прилици изгледа да су на добром путу да се превазиђу. Финансијски као и низ других проблема довели су до тога да се чак  размишљало и о одустајању од даљег такмичења, што би био први корак у гашењу овог фудбалског клуба.

  “Једноставно, Ми играчи овог клуба нећемо дозволити да се клуб угаси и тако прекине  наше дружење. Већ смо предузели неке кораке,  како би успели да наставимо даље такмичење и ову сезону приведемо крају. Успели смо да алармирамо неке људе који, такође желе да овај клуб и даље живи и који су  вољни да нам помогну ” – каже за наш портал, Владан Станимировић капитен ФК Студен Витез-а.

  Још у Недељу на иницијативу играча, одржан је састанак са свима онима који су вољни да помогну и прикупљена су одређена средства како би клуб успео да заврши до краја актуелну сезону. Такође, одређене су и смернице како би овај клуб у будућности требало да се руководи.

  “Велику захвалност дугујемо свима који су нам изашли у сусрет у овом тешком тренутку и помогли нам да, како се то каже преживимо, јер свака помоћ нам је добродошла и сада као и у будућности. Тако да би искористио ову прилику да у име свих нас играча, позовем  све оне који су ради да помогну како Студеница не би остала без фудбалског клуба” – каже Владан.

  Фудбалски клуб у Студеници је једино спортско друштво у овом месту и једино место окупљања младих људи који желе да се баве спортом. Престанак постојања клуба био би погубан, како за младе људе тако и за смо место у целини које и онако полако замире.

  РТ

  - маркетинг -

  2 коментара

  2 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Срећко Божић
  4 године пре

  Што баш црвене да им купи плави су бољи а још су витезови

  Dejan Milošević
  4 године пре

  I treba da nastavite!!!

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -