24 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У УШЋУ

  - маркетинг -

  УШЋЕ – 1. септембар је стандардни почетак нове школске године. Али за ученике првог разреда 1. септембар је почетак једног посве новог и другачијег животног раздобља – ђачког доба.


  СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У УШЋУ • Студеница Online

  1.септембра учитељи једва чекају да угледају нова лица и упознају мале дивне људе који ће сести у школске клупе и ту заједно спознати сијасет новина и радости, док родитељи првака ишчекују тај дан са узбуђењем, зебњом и сузама радосницама, будући прваци су засигурно пуни неизвесности.

  Баш због тога, ушћанске прваке ове године је дочекало мноштво осмеха, шаренила и топлих речи. Пријем првака ове године су уприличили ученици 5.разреда О.Ш. “Милун Ивановић” и глумачка трупа „Група група“ из Краљева. Ученици 5.разреда су своју доскорашњу учитељицу „предали“ првацима и испратили их до њихове нове учионице где им је њихова будућа учитељица, Дана Ђоковић, уручила симболичан поклон – пакетић слаткиша, као и шаренолику добродошлицу у којој се обратила сваком ученику лично и пожелела му добро здравље, успех и сваки успех у будућим школским данима.

  СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У УШЋУ • Студеница Online

  Ђацима првог разреда су, поред њихове учитељице, све најбоље пожелеле и њихова, сада већ бивша, васпитачица Весна Макојевић и директорка  школе Силвана Васић. Приредби је присуствовао велики број ученика и родитеља, који су одушевљено пратили читав програм и аплаузом дочекали и испратили прваке.

  СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У УШЋУ • Студеница Online

  Учитељица  ђака првака, Дана Ђоковић, дугује велику захвалност свима који су учествовали у овој приредби, као и онима који су помогли да се иста уприличи, а то су: Милица Спасић, библиотекарка школе, Оливера Тијанић, педагог школе, помоћни радници Милица, Весна, Драгана, Зоран, Александар и Марко, као и Дом културе „Студеница“, Ушће, Јелена Пешић и Иван Јевтовић који су обезбедили озвучење. Са идејама су помогле колеге Весна Тошић, Срећко Ђоковић, као и колегинице из основних школа „Јово Курсула“, „Светозар Марковић“ и „Браћа Вилотијевић“ из Краљева.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Ratko Dugalić
  4 године пре

  Srecan pocetak i budite dobri djaci

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -