22 C
Kraljevo
четвртак, 08. децембра 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  АУТОБИОГРАФСКИ “STAND UP SHOW” НИКОЛЕ ЂУРИЧКА У КРАЉЕВУ

  - маркетинг -

  КРАЉЕВО – Аутобиографски “stand up show” Николе Ђуричка “Све што сте хтели да знате о Џонију” биће одржан 10. Марта у Дому војске од 20 часова.


  АУТОБИОГРАФСКИ “STAND UP SHOW” НИКОЛЕ ЂУРИЧКА У КРАЉЕВУ • Студеница Online

  Никола Ђуричко каквог до сада никада нисте видели, а којег бисте волели да упознате. Све што сте хтели да знате о Џонију, а никада нисте смели да питате сазнаћете сада на овом наступу! Шта је све то морао да пева у првом разреду? Како је изгубио четрдесет клинаца? За колико је продавао путовања на Хаваје? Зашто је носио хеланке и пао балет? Како се правилно користи кондом, а шта никада не стављати у очи? Све ово и још много тога можете сазнати од Николе у вашем граду.

  Никола на све ово има да каже: „Када сам напунио 40 година једна од рођенданских одлука ми је била да направим мој “Stand up show” . Много пријатеља ми је већ саветовало да то урадим, надам се да нису били само љубазни. Деветог јула сам напунио 43. Шта се десило и зашто ми је било потребно три године? Можда ме је живот мало прегазио? Знам поуздано да сам материјал имао све време спреман. Знам, такође да сам био мало уплашен од непознатог. Но како год, ја наступам! Поклон ће бити ваш долазак. „
  Карте су у продаји и могу се набавити у Win Win радњама или купити онлине на www.ddtickets.rs

  Цена првих 100 улазница биће по промотивној цени од 600 дин.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -