29 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ ДА ПУТУЈЕТЕ ЈЕФТИНО?

  - маркетинг -

  КУПИТЕ ONLINE АУТОБУСКЕ КАРТЕ ИЗ РАШКЕ, ВЕЋ ОД 1 ДИНАР!!!


  Превозник Кавим Рашка АД нуди велики избор конекција који повезује Рашки округ са Београдом, Крагујевцом, Краљевом, Копаоником, Нишом, Косовском Митровицом, Новим Пазаром!

  TEROPLAN Фотографија 1 Мапа полазака из Рашке (1)

  Поред одличних линија, које имају више него повољну цену, превозник Кавим Рашка АД је у сарадњи са фирмом Тероплан ДОО обезбедио и сјајну акцију која путницима нуди могућност куповине карте за 1 динар! Акција се састоји у проналажењу промотивног кода на сајту www.kavim-raska.rs који вам приликом куповине онлине карте, за најбрже путнике, обезбеђује карту за 1 динар!

  TEROPLAN Фотографија 2 Промотивни код

  Фирма Тероплан ДОО је отпочела сарадњу и са превозником Јадран Лине ДОО Цетиње која у понуди има свакодневне како сезонске тако и редовне конекције Рашког округа са Црном Гором и њеним прелепим приморјем. Поред карте у једном правцу доступне су и онлине повратне карте са актуелним попустима. Онлине повратна карта нуди могућност да резервишете своје место у оба смера.

  TEROPLAN Фотографија 3 Рашка - Херцег Нови

  Онлине куповина узима све већеи удео на многим тржиштима па и на тржишту аутобуских карата. Онлине карта путницима омогућује многобројне погодности почевши од повољније цене карте и куповине од куће до могућности промене датума путовања, имена корисника карте или чак отказивања карте до 2 часа пред полазак!

  Карте су доступне на сајту www.teroplan.rs и могуће их је купити најмање 24 часа пред полазак! За додатне информације доступни су маил karte@teroplan.rs, Фб страница и кориснички центар путем броја 066.430.833.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -