16 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЈАКО НЕВРЕМЕ УНИШТИЛО ПУТЕВЕ И У ЛОПАТНИЦИ

  - маркетинг -

  ЛОПАТНИЦА – Обилна киша која је јуче падала на подручју Лопатнице уништила је неколико сеоских путева.


  ЈАКО НЕВРЕМЕ УНИШТИЛО ПУТЕВЕ И У ЛОПАТНИЦИ • Студеница Online

  Јака киша која је јуче око 14 часова захватила подручје Лопатнице уништила је неколико сеоских путева. У невремену које је трајало неких сат времена  бујица је носила све пред собом  и тако причинила огромну материјалну штету. Многа домаћинства су остала су без прилаза својим кућама а такође и прилаз сеоском гробљу је уништен.

  “Обратили смо се председнику Месне заједнице дао нам је папир ручно написан да са тим идемо сутра у општину и молимо за помоћ” – каже за Студеница Online, Ана Ђогатовић из засеока Рогоџа у Лопатници.

  Мештани наводе да већ годинама покушавају да реше овај проблем и да су прошле јесени својим средствима доводили багер да продуби тај канал где протиче вода, да су проширивали пут и ако им је у више наврата обећано да ће добити потребну механизацију како би санирали тај путни правац и уредили прилаз гробљу.

  ЈАКО НЕВРЕМЕ УНИШТИЛО ПУТЕВЕ И У ЛОПАТНИЦИ • Студеница Online

  “Имамо дете 10 година, добро сад је распуст али је претходних година због истог проблема спречавано да иде у школу” – каже за наш портал Ана Ђогатовић из засеока Рогоџа.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -