23 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЈЕФТИНЕ АУТОБУСКЕ КАРТЕ ИЗ УШЋА И РАШКЕ

  - маркетинг -

  КУПИТЕ ПОВОЉНО АУТОБУСКУ КАРТУ И ТО БЕЗ ОДЛАСКА НА СТАНИЦУ


  Увек је право време за путовање посебно ако можете јефтино путовати! Портал teroplan.rs у сарадњи са превозником Кавим Рашка обезбедио супер цене за онлине куповину аутобуских карата. У понуди су свакодневне конекције из Рашке и Ушћа, према Београду, Краљеву, Крагујевцу, Копаонику, Нишу и Косовској Митровици.

  Kavim Raška mapa septembar 2018 1Карту до Београда могуће је купити онлине за свега 499,00 динара! Термини полазака из Рашке су у 07:00, 13:30, 15:20, 17:15 часова док је за повратак могуће изабрати такође четири термина 07:00, 9:30, 12:00 и 17:00 часова.

  Teroplan Beograd foto teropplan

  Превозник Кавим Рашка се потрудио да додатно награди верне путнике и наставио са акцијом промотивног кода који путницима даје прилику да купе карту за невероватних 1 динар! За више информација у вези са акцијом посетите сајт превозника www.kavim-raska.rs

  Teroplan Kavim Raška promotivni kod septembar 2018

  Портал teroplan.rs у сарађује са великим бројем превозника и у својој понуди има велику понуду карата. Уколико се вас пут води према Црној Гори, можете стићи до Подгорице, Будве, Тивта или Херцег Новог са превозником Јадран Лине ДОО Цетиње. Путницима је омогућено да онлине путем купе и повратну карту и на тај начин резервишу своје место у оба смера.

  Teroplan Crna Gora foto Teroplan

  Карте су доступне на www.teroplan.rs и могуће их је купити од 24 часа па чак и два месеца пред планирани полазак. За све потребне информације достулпан је кориснички сервис на е-маил karte@teroplan.rs, путем Фејсбук странице или путем броја телефона 066 430 833.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -