18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  КАКО ДА ЈЕФТИНО ПУТУЈЕТЕ КРОЗ СРБИЈУ И У ИНОСТРАНСТВО?

  - маркетинг -

  Инвестирајте у путовање и нећете се покајати! Најјефтиније онлине аутобуске карте ТЕРОПЛАН.


  Ближи нам се још један државни празник, Дан примирја у Првом светском рату 11. новембар. Искористите продужени викенд и лепо време да јефтино путујете кроз Србију или иностранство .

  Користите www.teroplan.rs планер путовања и пронађите сјајне понуде online аутобуских карата. За жељену релацију можете пронаћи директну конекцију или опцију са преседањем.

  Teroplan Beč foto teroplan.rs

  Уколико из Рашке желите да посетите једну од најлепших европских престоница, попијете кафу уз Моцарт кугле, обиђете дворац Шебрун или Белведере, аутобуска карта у једном смеру до Беча доступна је већ од 1548 динара.

  Teroplan Raška Beč nov 2018
   
  На фотографији је приказана конекција са преседањем Рашка-Београд (од 499 рсд) и Београд-Беч (од 1049 рсд) са временом чекања између конекција од 65 мин.

  Ако сте присталица планинског туризма саветујемо да посетите Копаоник пре зимске сезоне, уживате у природиним лепотама И магичним јесењим бојама. Карта до Копаоника у једном смеру доступна је већ за 119 динара, а термини полазака сваког дана из Рашке у 11:30 И 17:00 часова.
    Teroplan Raška Kopaonik nov 2018

  Цена карте до Ниша сада већ од 379 динара! Превозник Кавим Рашка саобраћа сваким даном, на релацији Рашка -> Ниш са поласком из Рашке у 15:15 И повратком из Ниша у 11:30 часова.

  Teroplan Raška Niš nov 2018
     Фирма www.teroplan.rs сарађује и са великим бројем других превозника, а комплетну понуду полазака и цена онлине карата можете видети на сајту www.тероплан.рс. Карте је могуће купити до 24 сата пре поласка, а износе преко 3000 динара могуће је платити на 3 месечне рате картицама Банка Интеса. За додатне информације можете се обратити путем мејла karte@teroplan.rs, ФБ стране или телефона корисничког сервиса 066.430.833.
  Уживајте у најјефтинијим путовањима! СРЕЋАН ПУТ!

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -