26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  КРАЉЕВАЧКИ МАЛИНАРИ НАЈАВИЛИ ПРОТЕСТЕ

  - маркетинг -

  КРАЉЕВО – Незадовољни ниском откупном ценом малине, краљевачки малинари најавили протест за петак 08.јун.2018.године.


  КРАЉЕВАЧКИ МАЛИНАРИ НАЈАВИЛИ ПРОТЕСТЕ • Студеница Online

  Данас је у просторијама ПЦ Мелос у Краљеву одржан састанак краљевачких малинара. Како су нам рекли, спонтано су се окупљали предходних дана да би данас организовали и први састанак јер су незадовољни ниском откупном ценом малине.

  Договорено је да се у петак 08.јуна на Тргу српских ратника са почетком у 19.00 часова одржи протесни скуп упозорења свих малинара који гравитирају на овом подручју и да се тако искаже незадовољство и пружи подршка свим малинарима како би истрајали до испуњења захтева.

  “Нису нама криви ни  Монди Ламекс ни Пантелић, ми имамо овде хладњаче,  ми са тим људима сарађујемо одлично, задовољни смо са нашим хладњачарима, међутим не могу они нама да плате 200 динара ако други плаћају 80 динара” – каже за Студеница Online, Милан Новаковић из Жиче представник краљевачких малинара.

  “Нећемо ми да се завадимо са нашим купцима, нашим друговима и пријатељима већ утичемо на врх власти. Посао власти је да установи ко је ово направио” – каже Милан за наш портл који је један од зачетника малинарства у Краљеву где на свом имању у Готовцу поседује 3 хектара и 15 ари полке.

  “На свом имању направио сам европске услове за раднике, радио сам и обуку малинара, пре неки дан долазила је и инспекција чак из Америке за органску производњу јер ми овде радимо 90 % органску производњу, имамо све папире само нам је цена мала” – истиче Милан који се малинарством бави од 2011. године.

  Посебан акценат малинари стављају  на то,  да ово није никакав политички скуп већ скуп незадовољних радника и сељака који се баве малинарством на овом подручју.

   

  РТ

  - маркетинг -

  4 коментара

  4 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Malinari - Kraljevo
  4 године пре

  Da nas bude što više u Petak. Pokažimo nezadovoljstvo i borimo se za nas!!!

  Rade Krsmanovic
  4 године пре

  Pa tako je sa svakim otkupom, i sa
  Stočarstvo i sa tovom pilića prvo nas namame pa onda kad nas ima dosta odrede nam cenu najmizerniju pa toje se znalo.

  Divna Ilic
  4 године пре

  И опет ће да гласају за њих

  Bojan Veselinovic
  4 године пре

  Divna Ilic 1000 %

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -