Home Вести МОТОЦИКЛИСТА ПОГИНУО У ПОЛУМИРУ (ВИДЕО)

МОТОЦИКЛИСТА ПОГИНУО У ПОЛУМИРУ (ВИДЕО)

МОТОЦИКЛИСТА ПОГИНУО У ПОЛУМИРУ (ВИДЕО)

ПОЛУМИР – ДВЕ ОСОБЕ ПОВРЕЂЕНЕ А МОТИЦИКЛИСТА ПОГИНУО НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ ИЗМЕЂУ КРАЉЕВА И РАШКЕ.


Возач мотоцикла је погинуо, а две особе су повређене, у тешкој саобраћајној несрећи која се после 13:00 сати догодила на Ибарској магистрали код места Полумир између Краљева и Рашке.

Саобраћај је био обустављен до 17:00 сати, а у оба правца створиле су се колоне дуге преко три километра.

motociklista_poginuo_u_polumiru

 

Како репортер Краљево Online   сазнаје на лицу места, до несреће је дошло када је возач мотицикла из Новог Сада, возећи из правца Рашке, претичући на пуној линији директно ударио у “пасат” београдских таблица, да би потом у њега ударило возило “фиат” из Рашке.  Возачи из аутомобила пребачени су на преглед у Општу болницу “Студеница”.

Увиђај су обавили саобраћајна полиција и заменик Основног тужилаштва из Краљева.

“Мотицклиста је погинуо на лицу места, а две повређене особе колеге из Хитне помоћи санитетом су пребациле у Краљево. Након прегледа у Хитној помоћи једна особа је пуштена на кућно лечење, а мушкарац стар 37 година је на опсервацији на Хирушком одељењу и није животно угрожен” , рекла је за Краљево Online, Весна Госпавић, дежурна лекарка Пријемног хирушког одељења Опште болнице “Студеница”.

Љ.Л.

1 COMMENT

  1. Po ovom video snimku, kako stoje vozila rekao bih da je motociklista imao isprekidanu liniju. Osim ako se i motor i automobili nisu zarotirali.

Comments are closed.