22 C
Kraljevo
субота, 02. март 2024.
More

  Објављено

  Последње вести

  НИКОЛА БЕЉАКОВИЋ НИЖЕ УСПЕХЕ; АТЛЕТИКА У СРЦУ, МЕДАЉЕ НА ГРУДИМА

  - маркетинг -

  УШЋЕ – Никола Бељаковић има само 10 година, више него богато искуство и прегршт медаља. Атлетика му је у срцу, медаље на грудима, а пред њим засигурно светла будућност у свету атлетике.


  Никола Бељаковић је ученик IV/1 разреда О.Ш. “Милун Ивановић” из Ушћа и читавог лета ниже успехе у атлетици. Никола је у Атлетском клубу Краљево активно почео да тренира атлетику тек пре годину дана и већ ове, 2018.године, на свакој трци на којој је узео учешће успео је да освоји, ни мање ни више него – златну медаљу.

  НИКОЛА БЕЉАКОВИЋ НИЖЕ УСПЕХЕ; АТЛЕТИКА У СРЦУ, МЕДАЉЕ НА ГРУДИМА • Студеница Online

  Наиме, 30. јуна 2018. на Првенству Централне Србије за млађе пионире и атлетске школе у Крагујевцу Никола је био шампион у трци на 60 метара. Потом, на Летњој лиги Атлетског савеза Централне Србије у категорији Атлетска школа „А“, Никола је у 2. колу у Горњем Милановцу 28. јула освојио 1. место, такође у трци на 60 метара. Затим је уследило 4. коло 18. августа у Крагујевцу где је учествовао рекордни број клубова чак 19,  где је Никола опет освојио златну медаљу на 60 метара. У 5. колу Летње лиге АСЦС у Крушевцу 25. августа Никола не само да поново осваја 1. место у трци на 60 метара, већ осваја и златну медаљу у категорији скок у даљ из зоне.

  И то није све,  Никола у својој, већ посве богатој, колекцији има још 5 медаља: 2 сребрне са Сретењске атлетске трке 2017. и 2018. и бронзану 2016., као и бронзану са Завршног митинга у Краљеву (1000 метара) и бронзану са Крос лиге Централне Србије у Ћуприји (600 метара).

  МД

  - маркетинг -

  2 коментара

  2 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Nikola S.
  Nikola S.
  5 године пре

  Bravo imenjače, svaka čast ?

  Dragana Radenkovic
  5 године пре

  Ponos Studenice,naseg divnog Ušća,si ti maleni,cela Srbija se diči tvojim uspesima,i ja kao tetka sam jako ponosna na tebe,jer nije mala stvar osvojiti zlatnu medalju tako mali a uspešan,divno.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -