18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  НОВА КОЛИЦА И НАДА ЗА ОЦА И ЋЕРКУ

  - маркетинг -

  УШЋЕ – Хуманитарна организација 28. јун и асистент кошаркашке репрезентације Србије Адам Таталовић донирали електрична инвалидска колица породици из Ушћа.


  Генерална директорка 28. Јуна Тамара Павловић, заједно са асистентом српског националног кошаркашког тима Адамом Таталовићем, доставила је електрична инвалидска колица као и намернице за месец дана породици Радоњић из Ушћа.

  НОВА КОЛИЦА И НАДА ЗА ОЦА И ЋЕРКУ • Студеница Online

  Адам је фотографисао девојчицу како гура свога оца у колицима километрима када је одлазио из манастира Студенице. Након тога контактирао је хуманитарну организацију 28. Јун која је успела да идентификује човека уз помоћ његових некадашњих колеги који су открили да се зове Радојица Радоњић, рудар који је остао паралисан након несреће на мотору. Његова породица са троје мале деце живи од његове инвалидске пензије јер више није у стању да ради.

  48 сати након што је сазнао за овај случај, Хуманитарна организација 28. Јун је сакупила средства и купила колица и остале потребне ствари. Адам је направио GoFundMe кампању за ову породицу и обећао да ће сав новац отићи за опремање Валентинине собе, девојчице са слике.

  Селектор српске репрезентације Саша Ђорђевић такође је помогао тако што је послао официјалне ствари националног тима као поклон породици.

  - маркетинг -

  2 коментара

  2 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Nikola S.
  Nikola S.
  3 године пре

  Eh kad bi svi imali ovako lepu direktorku? ?

  Dragica Crnoglavac Ex Bogojevic
  3 године пре

  Dok ima dobrih i humanih ljudi ima i nade….???

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -