Home Вести ОСНОВНА ШКОЛА “МИЛУН ИВАНОВИЋ” ДОМАЋИН ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У ОДБОЈЦИ

ОСНОВНА ШКОЛА “МИЛУН ИВАНОВИЋ” ДОМАЋИН ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У ОДБОЈЦИ

ОСНОВНА ШКОЛА “МИЛУН ИВАНОВИЋ” ДОМАЋИН ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У ОДБОЈЦИ

УШЋЕ – У петак 19.01.2018.године О.Ш. “Милун Ивановић” из Ушћа  биће домаћин Окружног такмичења ученика основних школа у одбојци на територији Рашког округа. Покровитељ такмичења су Савез за школски спорт Србије и Савез за школски спорт Града Краљева.


У петак ће се надметати екипе које су у категорији пионира и пионирки биле најбоље на општинском рангу такмичења у Врњачкој бањи, Новом Пазару и Краљеву. Женски одбојкашки тим О.Ш. “Милун Ивановић” освојио 1. место на општинском такмичењу које је одржано у децембру 2017. у ОШ „Јово Курсула“ у Краљеву и тиме се директно пласирао у  окружни ранг такмичења.

Распоред одигравања утакмица :

9:00 Полуфинале пионирке

10:00 Полуфинале пионири

11:00 Финале пионирке

12:00 Финале пионири

13:00 Додела диплома

1 COMMENT

  1. Fantastično,dobri smo domaćini ,svi Ušćani sa ljubavlju,velikim gostoprimstvom dočekaće naše odbojkaške takmičare,jer Ušćani su poznati kao jako dobri ljudi koji vole jako sport,koji su jako dobronamerni,iskreni,neiskvareni,plemeniti,pošteni,spremni da zagrle sve ljude ovog sveta,koliko samo imaju ljubavi u srcu za ceo svet.Odbojkaši će da se osećaju jako lepo u mom Ušću ,jako prijatno,atmosfera će biti prelepa,opuštena,spontana,na čistom vazduhu u prirodi,odbojkaši će da uživaju,i zavoleće Ušće i ljude u tom malom mestu,jer ko jednom dodje i upozna ljude u Ušću zavoli Ušće i ne poželi nikada da ode iz njega,jer Ušće se voli svom dušom svojom,celim svojim bićem,srce mi je ostalo u Ušću,zauvek,Ušće se uvek voli,gde god živeli Ušće vam je uvek u srcu,gde god pošli Ušće sanjate,Ušće je uvek u vama,Studenica huči u vašoj duši i njeni brzaci plove u vašem srcu zauvek i pevaju pesmu ljubavi u vašoj duši,a Manastir Studenica vas uvek zove u svoj zagrljaj da uživate u lepotama srednjovekovnih fresaka i divite se svoj lepoti manastira Studenice,njenoj arhitekturi,osećate njenu svetost,mir i blaženstvo u dvorištu manastira,opijeni ste snagom i verom u Boga koju nosite u sebi u svom srcu,očarani ste tim divnim sveštenicima koji vas oduševljavaju svojom blaženom pojavom i ulivaju u vama sigurnost i svetost kada ih ugledate i čujete kako divno pevaju molitvu.Oduvek sam se divila tim divnim sveštenim licima.

Comments are closed.