22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  СТУДЕНИЦА – На почетку Дечје недеље Народна библиотека “Стефан Првовенчани” из Краљева,   организовала је сусрете писаца за децу,  са децом из ОШ „Стефан Немања“ Студеница (матична школа) и њеном истуреном одељењу у Бзовику које похађају два ученика другог разреда и један предшколац.


  У програмима су учествовали писци за децу Гордана Тимотијевић, Биљана Миљковић и Милоје Радовић. Томислав Пешић, директор школе, на почетку се захвалио писцима и библиотеци и посебно нагласио да су овакви облици сарадње библиотеке и школе од посебне важности за децу у удаљеним школама, односно њиховим истуреним одељењима која су, попут Бзовика, од матичне школе удаљена тридесет, а од Краљева сто километара.

   

  Три ђака из истуреног одељења у Бзовику су са родитељима и учитељем Иваном Милићевићем, за ову прилику, приредили кратки и веома занимљив мали уметнички програм.

  На крају дружења писаца и деце, учитељ се посебно захвалио на поклону, малој приручној библиотеци у којој су, поред школске лектире и дечје енциклопедије, сликовнице и књиге савремених српских писаца за децу.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: Народна Библиотека „Стефан Првовенчани“ Краљево

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  1 коментар

  Коментарисанје је затворено

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]