19 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – На почетку Дечје недеље Народна библиотека “Стефан Првовенчани” из Краљева,   организовала је сусрете писаца за децу,  са децом из ОШ „Стефан Немања“ Студеница (матична школа) и њеном истуреном одељењу у Бзовику које похађају два ученика другог разреда и један предшколац.


  ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ • Студеница Online

  У програмима су учествовали писци за децу Гордана Тимотијевић, Биљана Миљковић и Милоје Радовић. Томислав Пешић, директор школе, на почетку се захвалио писцима и библиотеци и посебно нагласио да су овакви облици сарадње библиотеке и школе од посебне важности за децу у удаљеним школама, односно њиховим истуреним одељењима која су, попут Бзовика, од матичне школе удаљена тридесет, а од Краљева сто километара.

  ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ • Студеница Online

   

  Три ђака из истуреног одељења у Бзовику су са родитељима и учитељем Иваном Милићевићем, за ову прилику, приредили кратки и веома занимљив мали уметнички програм.

  На крају дружења писаца и деце, учитељ се посебно захвалио на поклону, малој приручној библиотеци у којој су, поред школске лектире и дечје енциклопедије, сликовнице и књиге савремених српских писаца за децу.

  ПИСЦИ ЗА ДЕЦУ У СТУДЕНИЦИ И БЗОВИКУ • Студеница Online

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: Народна Библиотека „Стефан Првовенчани“ Краљево

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Павле Тодоровић
  3 године пре

  Koliko djaka ima

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -