21 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  РАДНИК ПОБЕДОМ НА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ; МИНЕРАЛ ПОРАЖЕН ОД БОГ. БАЊЕ; ДЕБАКЛ СТУДЕНИЧАНА

  - маркетинг -

  КРАЉЕВО – Радник “засео” на лидерску позицију, у дербију Бог Бања подбедила на Рудну, још један убедљив пораз Студеничана на свом терену.


  РАДНИК ПОБЕДОМ НА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ; МИНЕРАЛ ПОРАЖЕН ОД БОГ. БАЊЕ; ДЕБАКЛ СТУДЕНИЧАНА • Студеница Online

  • У оквиру 6. кола Окружне лиге ФСРО, фудбалери Радника из Ушћа у комшијском дербију на свом терену савладали су екипу Рудара из Баљевца, резултатом 3:0. Овом победом фудбалери Радника запосели су лидерку позицију на табели. У наредном колу Радник ће гостовати у Јошаничкој бањи екипи Гранита.
  • У оквиру 6. кола међуопштинске лиге ФСРО, у комшијском дербију фудбалери Минерала 2015 на Рудну су поражени од екипе Богутовачка бања, резултатом 1:3. У наредном колу Минерал гостује у Цветкама екипи Јово Курсула док ће екипа Бог. бање на свом терену дочекати краљевачки Металац.

  • У оквиру 2. кола Градске лиге група “Ибар”, фудбалери Студен Витеза су на свом терену убедљиво поражени од екипе Коштам Поље из Делимеђа, резултатом 0:4. У наредном колу Студеничани ће бити слободни пошто је екипа Врњци иступила из даљег такмичења.
  - маркетинг -

  5 коментара

  5 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Fudbaler
  Fudbaler
  3 године пре

  Loša atmosfera među Vitezovima, neće daleko dogurati. Igrači mlaki, nezainteresovani. 7 primljenih golova u dve utakmice i to na svom terenuuz 0 datih govori sve. Šta će biti kada se bude gostovalo? Svaka čast za Radnik.

  Dimitrije Heleta
  3 године пре

  Govori bre Srpski!
  Lider, debakl, čobanijada…

  Milan Jovanović
  Одговор за  Dimitrije Heleta
  3 године пре

  Nego šta je ovo nego srpski??? Jesi ti čuo prijatelju da naš predsednik kaže da smo mi „LIDERI U REGIONU“? Jesi čuo, ne zameraš njemu a ovde zameraš. Kad on kaže onda je to tako ?

  Dimitrije Heleta
  Одговор за  Dimitrije Heleta
  3 године пре

  Milan Jovanović
  Govori kako se govori u tvom regionu, nemoj da se “praviš Englez.”

  Milan Jovanović
  Одговор за  Dimitrije Heleta
  3 године пре

  Dimitrije Heleta Ja slušam svog predsednika a tebi ako se ne sviđa kako on govori, ko te šiša? On koristi tu reč i tako jeste a ti nemoj da se praviš da si „veći Papa od Pape“. I nemoj mnogo da Srbuješ po Fejsu ?

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -