26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  САНАЦИЈА КЛИЗИШТА И ПУТЕВА У СТУДЕНИЧКОМ КРАЈУ

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Обилне кише које су протеклих дана падале на подручју студеничког краја,  покренуле су велико клизиште у селу Засад и уништиле готово све некатегорисане сеоске путеве.


  САНАЦИЈА КЛИЗИШТА И ПУТЕВА У СТУДЕНИЧКОМ КРАЈУ • Студеница Online

  Обилне кише покренуле су клизиште у селу Засад код Студенице. Куће и људи нису угрожени али је клизиште „однело“ око 6 поља електричних стубова па је део села без напајања  електричном енергијом. 

  Екипе „Електродистрибуције“ су и данас на терену, и покушавају да у најкраћем року замене стубове, како би том крају обезбедили неометано снабдевање електричном енергијом.  Клизиште је захватило део долине која се налази испод самог села, тако да куће нису угрожене али мештани и даље страхују од нових падавина које би покренуле земљу и муљ која се тренутно налази изнад борове шуме и викенд насеља које би, у том случају било угрожено.

  САНАЦИЈА КЛИЗИШТА И ПУТЕВА У СТУДЕНИЧКОМ КРАЈУ • Студеница Online

  Ради се и на санацији локалних, некатегорисаних сеоских путева у студеничком крају који су уништени након обилних киша. Комплетна механизација ангажована је на чишћењу и подасипању путних праваца као и регулисању, чишћењу и постављању нових пропуста за воду.

  Очекујемо помоћ од Војске Србије”, рекао је Здравко Максимовић, начелник Одељења за послове цивилне заштите Градске управе Краљево. „Цивилна заштита константно је на терену и мештанима помаже у отклањању и последица невремена”, додао је Максимовић.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -