Home Вести У ДЕРБИЈУ: СТУДЕН ВИТЕЗ – БОГУТОВАЧКА БАЊА 2:0 (ВИДЕО)

У ДЕРБИЈУ: СТУДЕН ВИТЕЗ – БОГУТОВАЧКА БАЊА 2:0 (ВИДЕО)

У ДЕРБИЈУ: СТУДЕН ВИТЕЗ – БОГУТОВАЧКА БАЊА 2:0 (ВИДЕО)

СТУДЕНИЦА – У оквиру 14.кола градске лиге – група Ибар, јуче су фудбалери Студен Витеза били бољи од екипе Богутовачка Бања, резултат 2:0.


У једној од најбољих игара приказаних до сада, студенички фудбалери јуче су на свом терену у дербију 14. кола градске лиге група Ибар, савладали екипу из Богутовца резултатом 2:0 (1:0). Вођство студеничанима донео је  Владан Јанковић голом из једанаестерца да би коначан резултат поставио Стефан Ђорђевић голом из слободног ударца.

Бољом и дисциплинованом игром екипа из Студенице дошла је до  заслужене победе над другопласираним тимом, екипом из Богутовца којој  у наредним колима преостаје покушај да освоји прво место и пласман у виши ранг такмичења.

У пролећном делу првенства екипа из Студенице игра заиста добро и у клубу не крију задовољство досадашњим учинком  у другом делу првенства као и приказаном игром.

“Коначно идемо правим путем, и коначно смо на неком путу  који смо зацртали и који покушавамо већ дужи низ година да идемо тим путем али нажалост до ове сезоне смо били и лоши и лоше резултате и лоше понашање. Од ове полусезоне кренули смо неким другим путем. Задовољан сам односом играча према игри, задовољан сам физичком спремношћу играча и ако не тренирамо, задовољан сам и резултатима.  После дугог низа неких лоших резултата кренули смо у низ добрих резултата.” – каже за Студеница Online, Владан Станимировић капитен и в.д. тренер Студен Витеза.

“Играли смо пар неких веома тешких утакмица, ово је другопласирана екипа на табели. Играли смо и против првопласиране екипе, остварили смо победу и нерешен резултат. Веома сам задовољан и захвалио би се играчима на труду и залагању. Наши добри резултати  привукли су и знатно већи број публике на стадион.” – каже Станимировић.

У наредном колу екипу из Студенице очекује јеш један тежак меч на гостујућем терену у Прогорелици која такође претендује на прво место и пласман у виши ранг.

РТ