22 C
Kraljevo
четвртак, 28. септембра 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЗОРАН ЗДРАВКОВИЋ НА ВМА ЧЕКА ТРАНСПЛАТАЦИЈУ БУБРЕГА

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА  – Зоран Здравковић (39) из Милића већ 27 година болује од шећерне болести и на дијализи је већ 10 година. Ових дана на ВМА у Београду чека трансплатацију бубрега који ће му донирати мајка.


  ЗОРАН ЗДРАВКОВИЋ НА ВМА ЧЕКА ТРАНСПЛАТАЦИЈУ БУБРЕГА • Студеница Online

  Зоран се тренутно налази на ВМА у Београду  и чека трансплатацију бубрега који ће му донирати мајка која је морала да прође све контролне прегледа како би била у могућности  да своме сину подари нови живот.

  “Бубрези су ми пропали пре неких 13 година, а на дијализи сам већ 10 година. За то време сам баш пропатио и видео мука. Од силних лекова које сам пио протеклих година запушиле су ми се артерије у срцу па ћу прво морати срце да оперишем па тек онда трансплатација.” – каже за Студеница Online Зоран Здравковић.

  Упркос својој болести,  протеклих година Зоран није хтео да се одрекне бављења пољопривредом као ни своје велике љубави, музике. И даље је са својим бендом наступао и  свирао клавијатуре.  У свом родном селу  Милићи, Зоран се бавио малинарством  а како нам је рекао,  последњих година имао је и засаде лешника све то  како би прикупљао новац за лечење и операције које га очекују.

  “Имам три операције у размаку од 6 месеци тако да ћу и даље ако будем могао покушавати да радим и зарађујем, али ми је недовољно,  јер превише лекова пијем који су много скупи а морам и операције плаћати.  Само операција очију кошта 5 000 евра” – каже за наш портал овај храбри момак.

  Свака помоћ  и подршка Зорану је добродошла, али новац му је свакако најпотребнији зато апелујемо да сви коју су у могућности покажу хуманост и  помогну колико могу. Новчана средства можете уплатити  на динарски број  рачуна код Војвођанске банке број 355-0000005460950-93

  ЗОРАН ЗДРАВКОВИЋ НА ВМА ЧЕКА ТРАНСПЛАТАЦИЈУ БУБРЕГА • Студеница Online

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Natalija Nataly
  5 године пре

  Strašno,tuga

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -