19 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА

  - маркетинг -

  LINK GROUP обезбедио бесплатне курсеве енглеског језика за ученике основних школа.


  besplatni-online-kursevi

  Успешно се наставља акција у којој ITAcademy , као део ЛИНК група, поклања бесплатне онлине курсеве енглеског језика ђацима основних школа у Србији.
  У досадашњим акцијама је учествовало преко 60 основних школа, у којима је више од 260 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик.
  Поносно објављујемо да се акцији прикључују и школе из наших крајева и да ћемогућност да додатно науче енглески језик сада имати и ђаци из основних школа „Вук Караџић” и „Чибуковачки партизани” из Краљева.

  Након што се региструју на страни пријаве, ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлине учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара, а курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.
  Позивамо и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -