22 C
Kraljevo
четвртак, 28. март 2024.
More

    Објављено

    Последње вести

    ДОБАР СТАРТ СТУДЕНИЧКИХ ФУДБАЛЕРА

    - маркетинг -

    Фудбалери Студен Витеза из Студенице ове сезоне стартовали су знатно боље него предходних.


    ДОБАР СТАРТ СТУДЕНИЧКИХ ФУДБАЛЕРА • Студеница Online

    Студенички фудбалери,  на почетку јесење сезоне у оквиру обједињене Градске лиге ФСГ Краљево знатно боље су стартовали у односу на предходне сезоне. Након три одиграна кола већ су забележене две победе и освојено шест бодова што представља успех ако се зна да су протеклу сезону завршили без иједне победе.

    Повратак неколико искусних и квалитетних играча у Студеницу условило је да овогодишњи старт сезоне буде знатно бољи и успешнији. Нова три бода освојена су данас на гостујућем терену у Врби где је савладана екипа Партизана, резултатом 1:2.

    У наредном 4. колу (субота 21.09.2019.) са почетком у 16.00 часова, Студен Витез ће угостити екипу Магнохрома из Краљева.

    “За разлику од прошле сезоне, када смо лоше одиграли, ове године смо добро стартовали и желимо да тако наставимо и даље. Окупили смо се ове године да ова екипа уђе у сам врх и борићемо се максимално да тај циљ и остваримо ” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINЕ, Никола Ерац фудбалер Студен Витеза и позива све да их подрже.

    Прва прилика је у суботу, када се у Студеници одржава народни сабор Мала Госпојина. Прилика да се на игралишту “Лука” окупи што већи број гледалаца како би помогли  да се забележи нова победа и тако прикључи самом врху табеле.

    - маркетинг -

    1 коментар

    1 Коментар
    Најстарије
    Најновије Највише гласова
    Уграђене повратне информације
    Погледај све коментаре
    Nikola Erac
    4 године пре

    Ne igra se u nedelju, vec u subotu za sabor u 16h

    Последње вести

    - маркетинг -

    Ако сте пропустили

    - маркетинг -